Sen

Sen

Anotace: lásce

Sproštěna těla
létám si jenom tak oblohou
prolétám hvězdami
jednu za druhou ohmatávám
tykadly místo dlaní
hladím tmu teplou jak pokožka
Byla jsem možná opilá, když jsem tě okusila
/nemám strach z výšin
co nade mnou mrakodrap zanechává/
zúst kape šťáva vůně pomerančů,
ze rtů, co možná líbaly
/do očí halím hábit úsvitu od mléčné dráhy,
pode mnou Váhy/
Zprávy od tebe žádné.
Snad až se vrátím za svítání
najdu tě na posteli s lhaním
/na mé tváři tvoje tělo,
které možná se mnou chtělo létat
než zamkla jsem ho do svých dlaní/
brání tě déšť co z očí stéká,
svléká a myje myšlenky od milování
než probudím se živá
do snů tě propouštím...
Autor jiřička, 08.08.2008
Přečteno 481x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Iva Borecká, vodnař, hanele m.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každé písmenko hladí, je krásná...*

12.08.2008 14:16:00 | Iva Borecká

láska uzamčená v čárách hebkých dlaní
touhu i vášeň bude chránit

11.08.2008 08:17:00 | vodnař

hezky se mi četla celá, ale pár míst se mě dotklo hodně...

10.08.2008 09:54:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí