RANNÍ POZDRAV PRO TEBE

RANNÍ POZDRAV PRO TEBE

Anotace: Moje milá,snad se nebudeš zlobit (ani ostatní ne literu), že se sem pod tvým nickem deru. Chtěl jsem tě jen přivítat do práce....,tak hezký den. Tvoje (jen tvoje) Sluníčko.

Lásko!
Nesu ti rosu ranní.
Jsou to jen malé kapičky,
ale poznáš na nich,
jak velký k tobě chovám cit,
jak šťasten jsem, že vedle tebe mohu být.

Ať si kdo chce co chce říká,
má láska tajná - ve mě skrytá,
patří jen tobě kvítečku můj,
prosím, i ty při mě stůj.

Určitě patříme na jinou planetu,
na tomto světě málo místa pro nás je tu.
Třeba jednou někde nám prostor bude dán,
abychom bez utajování a skývání
postavili naší lásce chrám.
Autor Dalimila, 18.08.2005
Přečteno 1007x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí