Jsi...

Jsi...

Anotace: jsi moje nebe,jsi má soudná hodiny, už nechci jinou než Tebe,jsi moje láska-moje jediná

Jsi princezna z povídek,
jsi hvězdička co se sklání,
jsi můj malinký andílek,
co před vším mě brání.

Jsi můj život celičký,
jsi moje slunce nad hlavou,
když do ouška šeptáš:"Maličký..."
Zulíbal bych Tě úplně celou.

Jsi poupátko růžičky,
jsi kočička schoulená v klubíčku,
co přitulí se a skrčí nožičky.
Jsi víla co tančí ve svitu měsíčku.

Jsi odlesk paprsků na vodě,
jsi větřík co ve vlasech mě hladí.
Jsi tygřice nespoutaná ve své svobodě,
jsi voda co rozpálené tělo chladí.

Jsi láska co otevřela mi bránu
do světa lásky,slasti a neřesti,
když políbíš mě v slunečném ránu,
Tvá očka svůdně zajiskří.
Autor vox animi, 09.08.2008
Přečteno 497x
Tipy 2
Poslední tipující: Andělská holka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuu miláčku!!je to nádherný!!!jsi úžasný!!MILUJI TĚ MŮŮŮJ MALIČKÝ!!!NAVŽDY!!!líbám:*

09.08.2008 11:38:00 | teermitkaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí