OPOVĚĎ PRO SLUNÍČKO

OPOVĚĎ PRO SLUNÍČKO

Anotace: ....

Sluníčko moje! Trošku mě zlobíš,
že pod mým nickem na liter chodíš.

Podívej se do komentářů.
Už to není jak za starých časů.

Hodně lidí se tu s námi směje
a naši lásku nám přeje.

Ale jsou tu i tací,co jsou přesvědčeni,
že tě idelaizuji,že se přetvářím, ale láska to není.

Ať si!!!!
Jen my dva víme, že je to realita a že nesníme.

Proto tě prosím už nevzdoruj,
pod svým nickem se zaloguj! :-))

Za ranní verše děkuji a zase piš!
O čem? ...... však ty víš...
Autor Dalimila, 18.08.2005
Přečteno 405x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí