CESTA ZA MILOU

CESTA ZA MILOU

Anotace: ...i po letech aktuální...

Kráčím krajinou,
kráčím za milou,
náruč otvírám,
polibky mou lásku vítám.....
Šeptám ji do oušek,
ty jsi můj koloušek.....
Líbám ústa růžová,
jsou snivá, nachová,
jak růže v rozpuku!
Držím ji za ruku...
voní až ztrácím dech,
hledám, kde uložím ji v mech.
Pak polibky zahltím,
vůbec se nestydím šeptat,
že mám ji léta rád ....
Je krásné se s mou první láskou smát!
Autor Dalimila, 13.08.2008
Přečteno 406x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, Myrja, vodnař, labuť, Holis, Psavec, enigman, SZN, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

První lásky...nedá se zapomenout...zůstávají...:o))

15.08.2008 08:36:00 | labuť

Ách jo,ty první lásky,ty byly...

13.08.2008 13:37:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí