vykřičený zoufalství

vykřičený zoufalství

Anotace: já jen asi ...á en si ...n i ...cvokařím?!:D

jooo.. my lidi
jsme vůbec lidi?

já si spíš připadám
jak pěkně uřvanej pavián
a že nejsem sama..

chudák pan domácí..
musí mít z toho všeho
vymlácený
vázy ..

v kterých mu stejně jen
hnijou
stoletý kytky..

možná mu pár z vás
znovu naslibuje..

jak si příště
zmírněj decibely..

a jak si ty svý
hloupý pocity
zamknou ve svejch kapsách..

a k čemu to

stejně je polovina
totálně na maděru..

na maděru děravá..

tak mi zkuste tvrdit,
že tu mluvím
o nesmyslech..

když jsem jen ta
kterou prostě přepadlo
totální zoufalství..

a já hloupá..
jsem si tu blbou kapsu
zapomněla zašít..

tak prosím
omluvte
ty mý dnešní
zoufalý výkřiky..
Autor Woski, 14.08.2008
Přečteno 318x
Tipy 6
Poslední tipující: Caracol, okapovaroura, Psavec, Petbab, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen křič, někdy je to třeba...

15.08.2008 11:46:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí