Co jsi zač?

Co jsi zač?

Anotace: ... roky 1996 - 1997 ...

Lásko, co jsi vlastně zač?
Člověku bereš síly, jako při
výstupu na vrcholky hor.

Lásko, co jsi vlastně zač?
Trestáš ty s vírou
i ty bez víry.

Lásko, co jsi vlastně zač?
Jsi výmysl i bolení srdce,
jsi prázdno i dvě teplé ruce.

Bolíš jako rány po výstřelech z kuší.
Pleteš se i tam, kam už nemáš,
chceš stále vzpomínky z lidských duší.

Lásko, co jsi vlastně zač?
Zelenáš se na jaře a na podzim
opadáváš s listy kaštanů.

Chceš být pro všechny, a na to nemůžeš
stačit. Odpočiň si
a na jaře znovu začni rašit.
Autor Hančí, 04.10.2004
Přečteno 636x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí