Naposledy...

Naposledy...

Anotace: díky za vše - sbohem beránku!Už ne ,, na schledanou,, ...

Odešla ovečka, zůstal jen beránek,
princeznu zakletou, hledat šel na zámek.
Nechals jí maličkou na pospas světu,
oprav mě prosím, jestli se pletu?

Už nechci být tvou ovečkou bílou,
užij si život s tou druhou, s milou.
Zapomenout na tebe beránku musím,
srdce mám totiž na dva kusy.

Krásný život přeje Ti Nina,
zapomeň na mě a že jsem kdy byla.

:o(((
Autor Ninka, 19.08.2008
Přečteno 436x
Tipy 5
Poslední tipující: Agniezka, danaska, Šerák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

to je nádhera..tak opravdové a dojemné..

19.12.2008 12:18:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí