L,Á.S.K.A.

L,Á.S.K.A.

Anotace: Prostě mě napadl nejakej nesmysl opět....

Láska není utrpení,
jen musíme ji umět brát.
Bez lásky přec cesty není,
každý ví co je slovo milovat.

Láska,smutek,zklamání,
radost,štěstí,váhání,
tyto slova k sobě patří,
každý je pocítí,když svou lásku spatří.

Milovat,to slovo krásné,
občas bolí jindy je tak vzácné.
Člověk musí vědět,kdy je ten pravý čas,
aby řek své lásce,že ji začal milovat.

Tohle není z knihy vyčtené,
tohle je už dávno zjištěné.
Každý člověk umý milovat,
sebe,druhého,peníze ale vždy aspoň jednou bude litovat.
Autor Štěpulínka, 20.08.2008
Přečteno 444x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, tato22, jedam, okapovaroura, Kačka Ranglová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemám ráda tolik pravidelný rým, ale nějak mi teď tato slova hrajou na mojí strunu.. takže děkuji. Láska je komplikovaná.

20.08.2008 23:37:00 | Kačka Ranglová

nebylo by to tak tragické..nebýt toho názvu

20.08.2008 23:16:00 | Nyja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí