Srdcové karty

Srdcové karty

Anotace: Bože, už teď to bude znít jako klišé, ale i ta vzpomínka mě polechtá v břiše... zamíchaly se karty a rozdaly se

Rozdaly se karty a začalo se hrát s osudem,
samotná srdcová dáma a kluk s domovem,
nebylo to o triumfech, prohře nebo výhře,
šlo o ten pocit štěstí a radosti při hře,
lidé nám radili a mluvili do karet
a já si ublíženě kousala spodní ret,
přišly i špatný karty a bylo cítit napětí,
brečela jsem z pomluv a toho vypětí,
bývala jsem hodně smutná i šťastná najednou,
ty jsi pro mě tasil ty nejlepší esa nejednou,
a tak na střídačku prohráváme a vyhráváme
a bez jednoho by nebylo druhé a bez toho by jsme spolu nikdy nebyli... děkuju Ti
Autor anaH, 21.08.2008
Přečteno 578x
Tipy 6
Poslední tipující: susana načeva, Churry, jedam, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky jsi skryla lásku do karet:o))

21.08.2008 21:15:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí