Pocit nenávisti

Pocit nenávisti

Anotace: Není nic horšího

Usínáš s pocitem nenávisti ..
Hrající balady, papírové kapesníčky..
Tentokrát nešlo o hříčky.

Probouzíš se s pocitem nenávisti..
On tě má v hlavě, ty jeho taky ..
Začínají se stahovat tmavé mraky.

Přežíváš s pocitem nenávisti..
Jenže ty ho miluješ, to on tě nenávidí.

Díváš se do zrcadla s pocitem nenávisti..
Jsi zrůda, jsi nicka, jsi slabá nula ..
Zku*vená, zažraná, životní smůla.

Co tě to tak moc bolí?
To, že tě nenávidí.
K zemi nenávist člověka skolí,
minulosti závidí ..

Když jsi s ním seděla,
byl vedle Tebe..
Moc dobře jsi věděla,
že není krásnější ani nebe.

Navždy s ním,
chtěla bys žít.
Provinila ses tím,
žes začala snít.

Omlouvám se před širým světem,
odpusť mi můj jediný.
Takhle to být mělo,
však budu tě milovat do poslední vteřiny.

Poslední vteřiny života,
Který pro mě bez Tebe, není žádná hodnota /tady/
Autor Skořicová princezna, 24.08.2008
Přečteno 404x
Tipy 3
Poslední tipující: Isabela - Easynka, Psavec, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Děkuji

25.08.2008 13:13:00 | Skořicová princezna

Zdravím..báseň je vcelku hezká jen rytmus občas trochu ujíždí..ale obsah je velmi dobrý..

24.08.2008 20:02:00 | Adeleide Gregory

neplač, i nenávist je lepší, než lhostejnost ... bude líp, uvidíš

24.08.2008 11:16:00 | Myrja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí