ZÁPAD SLUNCE

ZÁPAD SLUNCE

Anotace: 23.8.2008

Když zapadá slunce mezi kukuřičnými klasy,

kdopak si v nich dělá pelíšek asi?

Ti, kteří místo stropu nebe nad hlavou mají,

s propletenými prsty si něžně hrají.

Všednost života dávají v sázku,

když teplá noc halí jejich lásku,

rty chrání tajemství příštích dnů

vroucí cit, polibky .... studnici pokladů.
Autor Dalimila, 25.08.2008
Přečteno 427x
Tipy 11
Poslední tipující: Prokešová, Bíša, andíleček, gentoo, Holis, enigman, Myrja, Angel111, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně romantický. ST

14.09.2009 12:03:00 | Prokešová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí