Láska či svatba?

Láska či svatba?

Anotace: Láska je bez záruky, je vyvrcholením svatba?

Zárukou lásky je svatba,
Velká krásná svatba!
Dlouhé bílé šaty,
spousta družiček ...

To myslí si jen pár bláhových!
Pár bláhových snílků
Mezi které jsem patřila i já.

Ten cár papíru,
Říká se mu list oddací,
Ten lásku nezaručí.
Ten cit neudrží.
Ten ničí!

Podpisem stvrdíš, že miluješ navždy.
Není to však záručák! Pozor!

Nenič touhy a sny toho druhého!
Nechej volnost! Nevlastni!
Neber ANO nadarmo!
Prosím!

Zárukou lásky je jen a jen láska!
Autor Poupi, 27.08.2008
Přečteno 387x
Tipy 2
Poslední tipující: v.hercik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je perfektně vystiženo

27.08.2008 22:25:00 | v.hercik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí