Stýská se mi...

Stýská se mi...

Anotace: Kdo v lásce nevěří na zázraky, ten je ztracen. Erich Maria Remarque

Navždy jen tvým chtěl bych zůstat,
v objetí tvém do lóže uléhat,
společně s láskou, mezi námi stvořenou...

Co znamená žít,
když nemohu tě mít,
zkouším se zas smát,
však bez tebe to není možné dokázat...

Navěky se budu snažit,
tebe v náručí uchopit,
tvých boků se dotýkat,
tvé tělo laskat dál...

Snad jednou pochopíš,
že tě mám tolik rád,
doufám, že víš,
jak moc tě budu milovat...
Autor Element, 28.08.2008
Přečteno 443x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí