Šumění

Šumění

Anotace: jen zašumím

Jsi moje
sluníčko
vycházím
za Tebou
červánky hladí mne
Měsíc se usmívá
nad Tvými doteky.
Pálí mne po těle,
chladím je ve studánce …
Tráva jen zašumí,
když projdeš
opodál.
(Šumím s ní také já.)
povzdychy Tvoje
a ledovce musí tát …
Autor hanly, 29.08.2008
Přečteno 448x
Tipy 1
Poslední tipující: dablik007
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí