VZPOMÍNKY

VZPOMÍNKY

Anotace: Jen tak si vzpomínám na nedávné chvilky ..... :-))

K zemi se snáší kapky deště.
Chtěla bych být s tebou ještě!
Z něžné náruče tvou vůni sát,
mé teplo ti na oplátku dát.

Vzpomínám na naše chvilky letní,
jak čekali jsme až se setmí,
aby závoj noci - letní krásky,
požehnal tajům naší lásky.

Vzpomínám, jak v pět ráno
čekalo jsme na to,
až paprsek sluníčka vyjde nad údolím
a já tě v jeho svitu něžně políbím.

Byly to chvilky nádherné!
Když jsme spolu, je to kouzelné.
Trošku jsme se pomlsili,
protože jsme spolu dlouho byli.

Teď zase nastává reality čas,
více odloučeni budeme od sebe zas.
Ale to co jsme prožili,co v myšlenkách máme,
to nám nikdo a nic nevymaže.
Autor Dalimila, 23.08.2005
Přečteno 597x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí