Vražedné oči

Vražedné oči

Anotace: Pro "Juniora" ... promiň za mou blbost... :-(

Sbírka: Pro toho, jenž mne okouzlil na základní škole...

Když rozhlédnu se kolem sebe,
vidím stále jenom tebe,
na vzájemné doteky vzpomínám
a přeji si ať v blízkosti tě mám.

V pohledu tvém bych chtěla číst
a ráda bych ti chtěla říct,
jak mrzí mě co stalo se,
o tři roky v jiném čase.

Mé oči lecos prozradí,
však tentokrát se zakalí,
srdce puká, bože můj!
Miluji tě, při mně stůj!
Autor loverose91, 31.08.2008
Přečteno 500x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je dost laciny a jednoduchy...je mi lito

31.08.2008 21:53:00 | v.hercik

hrůza...fádní sdělení, kostrbaté zpracování...

31.08.2008 21:43:00 | chicacheca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí