Ochutnání štěstí

Ochutnání štěstí

Anotace: dětské ..

První pohled nechala bez povšimnutí,
druhý prohlédnout si ho, ji donutí.
Třetí až po dlouhé době,
Čtvrtý .. Už neví .. Jen poznala, že chce patřit Tobě.

Velké rozdíly,
lásku by hyzdily.
Vášeň zůstane navždy skrytá,
touha po nebi zářivě rozlitá.

Páteční měkký pohled, snad i úsměv ..
Ochutnání štěstí
Nedělní otočení, snad i radost ..
Její srdce musí dostat pěstí.

Uvědomuje si všechno pozdě,
v noci hříšně sní.
Prozvonit a ponořit se do jeho vůně ..
Nesmí .. !
Autor Skořicová princezna, 02.09.2008
Přečteno 338x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě dětská nepříjde,ale ty rýmy jsou na mě"ostré",trošku více něhy by to chtělo a bude to hezké.

03.09.2008 07:41:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí