Lítost

Lítost

Anotace: Nelituji, stále bych pro tebe zemřela...

Lituji, že jsem tě potkala,
i toho času, jenž byl nám dán.
Lituji, že jsem plakala,
avšak já dávno odpustila vám.

Stále však lituji každičkého dne s tebou,
stále musím přemýšlet kam naše cesty vedou.
Já jsem tady, ty v dáli jinou hvězdu máš,
já vzpomínám a ty možná umíráš.

Lituji, že jsem nezavřela oči,
že tebe jsem spatřila.
Lituji, já upsala jsem duši,
pro tebe se zatratila.

Věřila jsem, věřila jsem v tebe a ty?
Ty jsi zradila.
Věřila jsem, naše cesta společně vede,
ty jsi však předemnou bránu zavřela.

Lituji, stále však vidím tebe,
potkávám jiné, nemohu milovat.
Lituji, možná jednou změní se svět v nebe,
pak ty nademnou můžeš se smilovat.

Neprosit, nežádat, možná chyba to byla,
nevěřit na zázrak, já bláhová přec snila.
Pro tebe, pro nás, věříš ty někde jsi,
slyšela jsem, ty nevěříš na naše časy.

Lituji, musím to tak podat,
ty odešla jsi ke svým hrám.
Lituji, už nemohu svou duši prodat,
ale ten krátký čas za to stál.
Autor Mania Dardeville, 04.09.2008
Přečteno 389x
Tipy 3
Poslední tipující: zzlatý, bajli33, jesterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

člověk by asi neměl litovat ničeho, stejně to neumí vrátit...

13.09.2008 00:36:00 | zzlatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí