Spěch

Spěch

Anotace: Když spěchám, spěchám za tebou.

Pojď se mnou
Otevři svá citlivá ústa
a mluv se mnou
Natáhni svou jemnou ručku
a dotkni se mě
Nenapadá mě
jak se skrýt
Otevři svá citlivá ústa
Natáhni svou jemnou ručku
S takovými citlivými ústy
je snadné prohlédnout
Když jdu nahoru
Když spěchám
Spěchám za tebou
Brečel jsem pro Tebe
Viděl jsem slzy, jak stékají
z mých očí kvůli Tobě
Slyšel jsem svou pravdu
měnící se ve lži pro Tebe
Sledoval jsem svou lásku
stávající se Tvou kořistí
Viděl jsem slzy v mých očích
Slyšel jsem svou pravdu otočenou v lež
Viděl jsem slzy v mých očích
Nejsem hrdý na to co dělám
Když jdu nahoru
Když spěchám
Spěchám za tebou

Jdu nahoru, abych Tě potkal
tam někde nahoře
Spěchám, abych Tě přivítal
a má duše je zranitelná
Udělám pro Tebe víc
Zahodím své berle
a budu se za Tebou plazit po zemi
Hledal jsem Tě za každými dveřmi
A díky věcem,
které jsem s Tebou zažil
jsem duševně dospěl
Když jdu nahoru
Když spěchám
Spěchám za tebou
Autor Quoman, 05.09.2008
Přečteno 592x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí