Světlo

Světlo

Anotace: Sleduj naši hvězdu na malebné obloze.

Zavaž si oči
a obleč si přiléhavé šaty
a pojď se mnou
do tajemné noci
otevři oči

Sleduj naši hvězdu na malebné obloze
necháme svět za sebou
učíme se létat
dřív jsme si s tím vystačili

Zapomeň na obrázky v televizi
Tajně uskutečníme představy
Z Tvých snů
Dokážeš mě rozpálit

Byl jsem slepý a spatřil jsem záblesk
Můj anděl přichází
V oslnivě bílém
A svítí pro mne

Lpíš na propletenci průměrností
Pneš se nejistotou
Můžeš mi být světlem
Někdo musí
Být mi světlem
Je těžké, když nikdo
Není mi světlem

Sleduj naši hvězdu na malebné obloze
Necháme svět za sebou
Učíme se létat
Dřív jsme si s tím vystačili

Zapomeň na obrázky v televizi
Tajně uskutečníme představy
Z Tvých snů
Dokážeš mě rozpálit

Lpíš na propletenci průměrností
Pneš se nejistotou
Můžeš mi být světlem
Někdo musí
Být mi světlem
Je těžké, když nikdo
Není mi světlem
Někdo musí
Být mi světlem
Je těžké, když nikdo
Není mi světlem
Autor Quoman, 05.09.2008
Přečteno 385x
Tipy 1
Poslední tipující: hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi to - je to jako písnička... ale trochu mi to kazí na začátku 2x opakující se oči a na konci pak 3x to světlo a místy šroubovanej slovosled, jakoby anglickej...

05.09.2008 20:54:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí