O Lásce

O Lásce

Anotace: jedna ze starších, ale aktuálních

Láska je jemný bílý sníh,
který padá do vlasů Tvých,
nestudí...

Láska je jemný déšť.,
co Tě chce svést,
nechladí...

Láska je mlha jemňoučká,
co přetáhne se přes očka,
neoslepí...

Láska je jako šíp,
prorazí každý štít,
nezraní...

Vyrostou zpětné háčky,
nevyndáš ho zpátky,
nebolí...

Láska je Sluníčko,
našla si Tě dušičko,
nespálí...

Láska je život náš,
Lásku v sobě máš,
zahřívá...

Zahřívá a osvětluje,
život náš opanuje,
pomáhá...

Hřeje nás v duši,
srdce nám buší,
nezchladne...

Chlad do nás nevstoupí,
Láska ho nevpustí,
nezmrznem...

Bude nám vždy teplo,
bude svítit bíle světlo,
nezhasne...
Autor Manik, 24.08.2005
Přečteno 676x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

láska...???
kéž jen jak v Tvých slovech byla by jen krásná...
není, věř mi, já to vím, páč nejsem šťastná...

10.02.2006 23:19:00 | lightnight

Jezus to je kraaasnyyyy!!! =)
pises opravdu nadherne =)
a ze jen prilezitostne..neverim =)
mas tu tolik basnicek =)
proste paraaada =)

27.08.2005 20:40:00 | Světluška =)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí