Moc krásy lásky

Moc krásy lásky

Anotace: Krása ráje lásky

Osud život se srdcem spojil,
lásku něhou svou si osvojil.
Průzračná, čistá jak ve studánce voda.
Mocná jak vichr za jasného počasí,
něžná a krásná jak laňka v polesí.

Silou svou nás do ráje vede.
Srdce hřeje,mysl vnímá, čekáme kam nás dovede.
Láska ukázala nám cestu do lůna přírody,
jsme tak krásně volni, plni svobody.

Není zmije, není supa, co by záviděl.
Není hada, co by nás svým jablkem sváděl.
Není jazyka zlého, neni závisti,
žijeme v ráji přirody jen láska nás objímá.
Autor Carlos, 24.08.2005
Přečteno 497x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí