End...

End...

Anotace: DEFINITIVNÍ ...

Jsi nekonečné bloudění
v prachu minulosti
můj navždy zamčený
smích v radosti,
který v jitru touhy
zůstal orosený
Jsi přítel pouhý,
mého strachu ze samoty
a já padám do bezvědomí
když pouhá vteřina
života bez tebe
srdce mé v poušt změní
Jsme na půl rozlomeni
Takže dohromady
nic míň,
nic víc
žádné směny...
Společenství lásky
na dva světy rozděleny
JSME ROZVEDENI.
Autor laura3, 11.09.2008
Přečteno 385x
Tipy 11
Poslední tipující: Mraveneček, enigman, Jiparo, zzlatý, Psavec, Holis, Taog, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Konce jsou bolavé,ale postupem času bolest otupí a my budeme opět šťastni

13.09.2008 22:00:00 | Mraveneček

... všechno jednou skončí ... někdy litujeme ... někdy je konec úlevou ...

12.09.2008 08:11:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí