Danajský dar

Danajský dar

Anotace: Zase sem našel jednu moji starou v šuplíku, tak tady ji máte.

Necítíš se zrovna zdráv,
marné domáhat se práv
je věčná pravda inu.
Jednou jíti dříve spát,
je chyba a tvůj kamarád
hned hupky k cizí pod peřinu.

Marné stesky, marný pláč
a proč, vždyť tenhle sráč
i já si přijdem na to samé.
Hřebínek on vmžiku ztratí,
až se mu to dvakrát vrátí,
už Ji oba dobře známe.

Vždy když instinkt velí pryč,
rychle čiň a kruce bič,
se poté neobávej vzít.
Za zbavení k tvému zdaru,
zlého danajského daru,
se tuplem není třeba rdít.
Autor Skrat, 25.08.2005
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí