Zuzanko

Zuzanko

Anotace: mé jediné lásce :)

Zuzanko jen tebe miluji
A toho času co nejsem s tebou moc lituji,
Protože je láska jako květ
i květ se musí rozvíjet,
Tebe mám rád víc než sebe
Snesl bych pro Tebe i modré z nebe,
I když se to třeba nezdá
Jsi v mém srdci jediná hvězda,
Jen a jen Tebe mám rád
A proto snad celé ty noci nemůžu spát,

Miluji tě a nikdy nepřestanu

Tvůj Radek
Autor R009, 15.09.2008
Přečteno 529x
Tipy 1
Poslední tipující: Zuzana Nečasová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to byla moje prvni milostna basen co sem pro ni napsal :) a zda se mi ze to je moje nejlepsi dilo :)

16.09.2008 16:40:00 | R009

Kdybych byla Zuzankou, tak se snad roztaju, hlavně, abysi to přečetla.

15.09.2008 20:00:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí