Věřím Ti...

Věřím Ti...

Anotace: o tom jak jedna slecna zacla verit jednomu clovicku.. jen silou vule a laskou k nemu...

Po okně stékají krvavé kapky
na okně sedí zoufalá dívka
na uších sluchátka, zvukové klapky
v přístrojích zničená, zlámaná cívka
čeká už hodiny...

Pochmurné tóny zastřely myšlenky
navlékly slzičky na proužek řas
nemyslela na holky, na hloupé milenky
nikdy u něj nenašla jiné slečny vlas
měla pouze strach...

Bála se o něho o jeho nádheru
o jeho úsměv, oči co milují
co když ta síla táhne ho nahoru
co když Bůh jí ho sebere, teď v noci potají
potřebuje ho...

Věděla, že přijde, vrátí se zpátky
věřila, že přijde, polibek dostane
bude na něj čekat roky, měsíce, pátky
proti svému strachu navždycky povstane
zamilovala se...
Autor Alex91, 16.09.2008
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí