Láska

Láska

Anotace: Jakási má definice

Kráčím s tebou oblohou
Kráčím s tebou sám
Chci tě vidět nahou
už dlouho tě znám

Na povrchu Krásná
Uvniř bolíš
Náruč tvá je prázdná
Pokušením voníš

Jo! Seš to ty
Láska!
Každý ví, že někdy si jak maska
Skrývaš za ní ploty!

Ploty které brání,
Ploty které chrání!

Stále nevím nemám rad,
nevím které si mám vybrat
Autor Kiša, 27.08.2005
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě se to teda líbí, často je to pravda

16.01.2007 19:07:00 | Muta cum liquida

Nevím jak se bude líbit - ale je to taková lehká represe!

27.08.2005 20:37:00 | Kiša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí