Mám strach....

Mám strach....

Anotace: Je tam vše, co jsem chtěla říct... a nevadí mi, že se vám to nebude líbit, hlavní je, že jsem to ze sebe dostala...

Zlatí, proč se mi neozýváš???
Jsi v pořádku, nebo jenom něco skrýváš??
Odjel si, je to šest hodin přesně....
nenapsal jsi mi ani hlásku.
Fakt se o tebe bojím... Děsně,
že už se nebudu dotýkat tvých vlásků.

Že mi domů nedojedeš,
že mi tě něco srazí..
Že i když se milujeme,
smrt nám plány zkazí...

Ani nevíš jaký to je trest
pouze čekat a nevědět.
Občas už to nejde snést,
ale jak ti to mám povědět?

Neposloucháš mě
anebo snad neslyšíš?
Mám o tebe strach,
ale ty to nevidíš...

Vážně moje slova nebereš,
Tak už mi tím prosím neubližuj více,
a nebo to tak prostě chceš?
Nepřeješ si, aby mi slzy smočily líce...
Znovu...
Autor Castiza, 21.09.2008
Přečteno 394x
Tipy 11
Poslední tipující: kikis, Bíša, bajli33, Holis, Triffid Kolbe, Poetický Ďábel, Caracol, Mraveneček, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj, je důležité ze sebe dostat pocity...člověku se malounko uleví

21.09.2008 22:35:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí