Už Tě nemam rád

Už Tě nemam rád

Anotace: už Tě nechci znát

dobře vím dávno sis našla jiného
a pro mne nemáš slůvka vlídného

už jsem řek známým tuhle zprávu
nevěří mi že se to mohlo stát
jen si lehnu na zelenou trávu
času mam dost já už tě nemám rád

spálím tvé dopisy hned z rána
tvé fotky chci taky ohni dát
bolí to víc než otevřená rána
teď jsi jiná a už tě nemám rád

vadí jakou špatnou vlastnost
stihly ti zlé sudičky dát
ale v tom mam teď už jasno
dobře vím že už tě nemam rád
Autor někdojiný, 23.09.2008
Přečteno 325x
Tipy 3
Poslední tipující: jesterka, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí