úsvitem rána vzbuzená

úsvitem rána vzbuzená

Anotace: ...hospodyňko dne radostná královno noci milostná ...

… úsvitem rána vzbuzená
večerním soumrakem vábená
na kapkách rosy tančící
pod stromem ořechovým sedící
hospodyňko dne radostná
královno noci milostná
hlubinami země procházím
světlo života nacházím
stovky žen se mě dotýkají
duši mé nic neříkají
v srdci zní jeden hlas
láskou mojí stále zůstáváš
… hospodyňko dne radostná
královno noci milostná…
Autor Archymil, 24.09.2008
Přečteno 622x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí