Jitřní píseň

Jitřní píseň

Anotace: zpívaná po nocích

na místo obětních okvětin
na oltář dávám
jitřní píseň
ze svého srdce
se vyznávám
z pocitů, myšlenek či skutků
nečistých

na místo slz a slov
ruku ti nabízím
v poledních červáncích
plody skutků
svých sklízím
v náručích, objetích či v slzách
svých obětí

na místo temných nocí
jasnější zítřky nabízí
pod hvězdným nebem
kapky rosy
tíží na srdci
za den či měsíc či za roky
roztraná na kusy
Autor black_and_red, 24.09.2008
Přečteno 365x
Tipy 5
Poslední tipující: ShootingS, Nút, Lota
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o(...

24.09.2008 20:06:00 | Nút

...jo, po nocích se to zpívá... :-)

24.09.2008 19:24:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí