Nedává to smysl

Nedává to smysl

Anotace: *-*

?
řekls že mě miluješ
a pak jsi řekl že bez té druhé nedokážeš žít
?

Byla jsem s tebou ráda
byls jako z jiného světa
a nebála jsem se, ale byla jsem šťastná
když si jel jak smyslů zbaven po silnici.
Jen zavřela jsem oči
a říkala si že kdyby i přišel konec
že s tebou umřu ráda.
A klidně bych tak riskovala
dál, kdyby jsi mě nenechal.

Musíš být opravdu vůl
když se honíš za tou která tě nechce.
Asi si myslíš že tu pro tebe budu stůj co stůj
ale až budeš chtít věř mi už bude pozdě.

Jednou na to dojde
jednou dáš vše za to abych
byla tvoje.

(to nic to bude dobré)
Jen nevím proč
naivně a hloupě doufám
že když jsme si nic nezačali
tak nemohlo nic skončit.

Protože nedáš sbohem
ani neřekneš že spolu budem..
Asi proto si věčně myslím
že ještě může něco být..
Autor Dedillope, 24.09.2008
Přečteno 318x
Tipy 12
Poslední tipující: Zweiblumen, Holis, bokken, NikitaNikaT., Janca.LP, jesterka, Bíša, mourovatákočka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zdá se, že život sám, vede Tvoju ruku řádky a písmenky ... těžké na to něco řékat ... ST! silné dílko.

26.09.2008 22:16:00 | NikitaNikaT.

podle zkušenosti?

24.09.2008 21:44:00 | Gabriel - Sinóda

...ke stému dílku gratulace

24.09.2008 20:43:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí