Smysl budiž důkazem

Smysl budiž důkazem

Anotace: vím,ochutnávám,cítím,vidím

Tak jako vím, že voda teče v řece,
tak jako vím, že se muslim modlí k Mecce.
Vím i to, že Ty a já,
jsme navždy srdce spoutaná.

Tak jako chutná svěží voda ze studánky,
tak jako chutnají čerstvé dalamánky.
Chutná dotek(Tvých)sladkých rtů,
v tu chvíli řve mé srdce, jako smečka lvů.

Tak jako cítím vánek v tváři,
tak jako cítím dotek slunce v jeho záři.
Cítím dotek Tvojí hebké kůže,
co vášní vře, jako rudá růže.

Tak jako vidím písmenka na papíru,
tak,jako vidím nespoutanou šelem sílu.
Vidím před očima svou osudovou krásku,
vidím andílka bez křídel. Terezku-mojí lásku.
Autor vox animi, 28.09.2008
Přečteno 347x
Tipy 5
Poslední tipující: Lenni, major.siorak, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to nádherný..stejně jako všecky ostatní báničky..:)děkuji..moooc i toho vážím!!!!ani netušíš co to pro mě znamená..miluji Tě!!:*

03.11.2008 17:24:00 | teermitkaa

* nektere rymy sis odpustit mohl kuze-ruze..atd, je to jak pest na oko ...cestina je preci jazyk slovne bohaty, vyuzij toho

28.09.2008 15:46:00 | saddova

az na ten rytmus, az na ty znele rymy...je to celkem dobre...

28.09.2008 15:45:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí