Afrodite

Afrodite

Anotace: ...opět něco staršího,v ženské podání.

Afrodité

Svítá, sedím tu a myslím na tebe.
Kdesi v duši se mi ztrácíš, nevidím tě.
Svítá a výsměch racků mizý do nebe,
schoulená v myšlenkách vzývám ji, Afrodite.

Usíná noc a další smutný verše.
V jiným světě jako žila bych snad.
Minulost znám, budoucnost, jenže.
Přítomnost zlá, máš, nemáš rád.

Chci se milovat s andělem,
milovat s andělem.
Vzít mu křídla,
milovat s andělem.

Odešels a vzal sis sebou i můj smích.
Místo abych kývla, tak řekla jsem ne.
Osude hořký, na jazyku zůstal si jak blín.
Vítej, smutkem jsou stoly prostřené.

Chci se milovat s andělem...
Autor Eliott Fargley, 30.08.2005
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí