Slib

Slib

Anotace: vyznání u oltáře

Miluji tě miluji,lásku svou ti slibuji.
Prstýnek svůj na znamení lásky ti dám,
půjdeme cestou společnou,už nikdy sám.
Svůj prstýnek mi také dej,
srdce mé jsi otevřel.
Oba kroužky lásku zcelí!
Budeme spolu,nic nás nerozdělí....
........jedině smrt!
Autor Lieblink, 03.10.2008
Přečteno 504x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, Sladkalu, Caracol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Krásný slib lásky.))) Hodně štěstí.

07.11.2010 13:09:00 | carodejka

Čiší z toho cit a oddanost, ať vydrží a nemá konce...

07.11.2010 12:41:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí