Večerní blues

Večerní blues

Anotace: Smutňounká písnička o tom, když jiskra zahoří jen na jedné straně

Ač venku mlčí timpány
a záře fata morgány
již ozářila varhany
i klapky, struny, noty
Já sedím v baru s gorilou
a vzpomínajíc mou milou
pravou mexickou tequilou
se spíjím do němoty

Ze zámku růže uvadá
svlíká se kůže u hada
jen dvě ležérní hovada
si v rytmu tanga bzučí
Je nit smotaná na cívce
točím si lžící v polívce
a v hlavě mám sny o dívce
která mé srdce mučí

Spí kapka rosy na listu
déšť schoval sucho pod bustu
a kněz si v chrámu o kristu
čte v zákristiji
Má komži tkanou z bavlny
Měsíc jen svíti na vlny
na kluka co lihu je plný
a dál se whisky spíjí

Již padá zlato z muškátů
přes kopretiny na mátu
má jakost třicet karátů
leskne se v očích sluky
O květ se čmelák chce starat
jak chlapec dívku ho má rád
I nejlepší tvůj kamarád
se netkne smutné ruky

Už padá něha z vyhýbky
přes jasmín, blatouch na šípky
má cenu jen tři polibky
obětí z lásky k tomu
Po nebi hvězdy neplavou
a letní nocí sichravou,
se chlapec s hlavou bolavou
opilý vrací domů
Autor Mr.George, 31.08.2005
Přečteno 406x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

moc hezké

06.05.2008 21:20:00 | Myrja

Dal bych víc než 100...

01.09.2005 11:15:00 | JirkaS

Krásně jsi to pověděl těmi květinami.

01.09.2005 08:50:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí