Bez tebe...

Bez tebe...

Anotace: basnicka

Sbírka: Básně milovaným

Bez tebe...
Můj život nedává smysl...
Bez tebe...
Sem sama a opuštěná...
Bez tebe...
Mám povadlou a unavenou mysl...
Bez tebe...
Nejsem svá...
Bez tebe...
Být pro mě nic neznamená...
Bez tebe...
Jsem jak střelou raněná...
Bez tebe...
Nemůžu se smát...
Když neřekneš mi,
jak máš mě rád...
Bez tebe...
Mě u srdce nehřeje....
Bez tebe...
Mráz na srdci mém je...
Bez tebe...
Cítím se tak prázdná...
I když já jsem tak rázná...

Bez tebe...
Slunce nehřeje...
Bez tebe...
Kvítí nekvete...
Bez tebe...
Smutek ve mně je...
Bez tebe....
Mám mysl dítěte...
Dítěte, které chce zpátky
do dětských let...
Které neví, co je to ostatním lásku závidět...
Prostě si pro mě vším,
jen s tebou má můj život směr jasný...
A tohleto dozajista vím,
že s tebou bude můj život už navždycky krásný!
Autor tmavovlaska93, 07.10.2008
Přečteno 480x
Tipy 1
Poslední tipující: Yves
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

1. polovina mi nepřijde nijak zajímavá, ale druhá se mi líbí, je zajímavější a osobitější, těšim se na další dílka:)

07.10.2008 19:19:00 | Pohjolanka

Pěkný, hlavně aby to věděl ten, komu to patří.

07.10.2008 19:18:00 | Yves

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí