Tiwanaku

Tiwanaku

Anotace: Z cest.

V oblasti tisíc let starých monolitů
a neúprosného slunečního svitu
protřu si oči a vida!
1000 let stará pyramida.

V oblasti měsíčních i jiných chrámů
podléhám rád tomu sebeklamu,
jen zavřu oči a páni!
Tvou ruku cítím v dlaních.

V oblasti krvavých rituálních skonů
a podivných kamenných amplionů,
zamrkám zprudka, jste ok, pane?
Cože? Jistě. Památky právě vykopané...
Autor Maly_Al, 07.10.2008
Přečteno 268x
Tipy 2
Poslední tipující: Jean89
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí