Sen

Sen

Anotace: Ve škole v hodině češtiny jsem neměl co dělat:)

Jednoho dne zdál se mi sen:

V temné ulici cítil jsem vůni,
cítil ji na míle daleko,
ta krásná vůně omámila mě,
nesla mě stále blíže k tobě.

Najednou vidím Ti do očí,
tvé krásné zelené oči,
v té krásné něžné tvíři,
lesknou se jak paprsky dopadající na vodní hladinu.

Chytila jsi mě za ruku,
táhla uličkou temnou,
došli jsme na místo,
odkaď se hvězdy pozorují.

Ukázala jsi mi svět, o kterém se jen sní,
chtěl bych být v tom světě s tebou,
chtěl bych aby to nebyl jen sen.

Byl jsem rád za tu chvilku s tebou,
avšak skončil mi sen, já věřím že zas bude další...
Autor TROSECNIK, 07.10.2008
Přečteno 602x
Tipy 4
Poslední tipující: Anne Leyyd, Lilly Lightová, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neboj, určitě budou další krásné sny a jednoho dne se třeba probudíš a zjistíš že to není sen ale skutečnost! :) ST!

17.05.2009 12:10:00 | Anne Leyyd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí