Potřebuji tě

Potřebuji tě

Anotace: zamilovaná:):)

Sbírka: Básně milovaným

Potřebuji tvoje srdce,
co v hrudi bije tak prudce,
potřebuji tvoje ruce,
které hladí tělo hebce,

potřebuji tvoje rty,
co se tak krásně líbají,
jsou tak hebké a ty,
dáváš mi polibky potají...

Potřebuji tvoji touhu,
která všechno změní,
nad ní prostě není,
neupadneš v zapomnění...

Potřebuji tvoji vášeň,
tvůj oheň a horkost...
Potřebuji tvoji duši,
co nesnese podlost...

Potřebuji tvoje ústa,
co bez přestávky říkají
ty slova čistá,
co říkají se jen potají...

Jako potřebuji slunce, jako potřebuji nebe
Tak, lásko, já potřebuji tebe!!!
Autor tmavovlaska93, 08.10.2008
Přečteno 475x
Tipy 1
Poslední tipující: mikyša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jéé, to je romantické, a řeklas mu to?

08.10.2008 18:00:00 | Pohjolanka

Pěkné,trošku smutné...

08.10.2008 10:25:00 | Grizzzelda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí