konec..?!

konec..?!

Anotace: Pollymu,mé nejkrásnější letní lásce....

Zhasíná plamínek naděje,
že tě ještě někdy uvidím,
zhasnutím se vše mezi náma rozbije
a já už nikdy tvůj polibek neucítím.
Z té představy mě bolí srdíčko,
těšila jsem se na tebe,
vzpomínám na tebe zlatíčko,
na to,jak koukali jsme na nebe.
Těch pár nocí bylo nejkrásnějších,
to co jsme prožili bylo to nej,
ty jsi byl můj nejmilejší
sned vše ses o mě dozvěděl.
Tvý oči mi připadali tak nádherně hluboký,
mockrát jsem se do nich ponořila,
oba jsme plakali při našem louční,
lásko,mám dojem že naše pohádka zkončila...
Autor Janulety, 08.10.2008
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: Janetee
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná básnička,...loučení vždycky bolí =(

23.10.2008 18:29:00 | Janetee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí