Kdybych...

Kdybych...

Anotace: přidejte mi komentář...

Sbírka: Básně milovaným

Kdybych znala tolik odpovědí na otázky,
kolik na nebi je hvězd...

Kdybych měla tolik v sobě touhy,
jako na světě je cest...

Kdybych měla tolik v sobě lásky,
jako v moři slané vody je...

Kdybych vyhrávala všechny sázky,
co baví mě...

Kdyby moje mysl byla jasná,
jak měsíc na nebi je...

Kdyby každý splnil to,
co druhému slibuje...

Kdybych život brala s vtipem,
jak optimista,
styděl by se za sebe každý pesimista...

Kdybych tolik měla krásy,
jako je na louce kvítí...

Každý divil by se,
co mám energie, co chytí...

Kdybych umět milovala,
jak jen Bůh miluje,nevadilo by mi,
že člověk tolik chybuje...

Kdybych každého na světě měla ráda,
sklonila bych před ním svoje záda...

Kdybych šťastná byla, jak jen člověk může být,
chtěla bych na světě jenom s tebou být...
Autor tmavovlaska93, 09.10.2008
Přečteno 411x
Tipy 4
Poslední tipující: Rošták Domča, j.c.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdybych byl králem Arkádie
byla bys mojí princeznou
však čas mi stáhnul žaluzie,
jen smutně hledím za hvězdou
Snad je to ta tmavovláska
jiný co ji drží král,
prohraná na lásku sázka
v níž jsem příliš riskoval
***
:o) Jiří senior

09.10.2008 10:00:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí