Kouzelná noc...

Kouzelná noc...

Anotace: když přijde noc...:):)

Sbírka: Básně milovaným

Hvězdy už na nebi dávno vyšly,
Šeptají tichounce, chybíš mi…
Šeptají tak tiše,
Jak jen hvězdy šeptají…
Jejich slova dozvíš se potají…

Hvězdičky svítí,
A jejich světlo se nese,
Po temné uličce i ztezkou v lese…
I měsíc už dávno svítí,
Jeho světlo padá na vše kvítí…

A květy v světle měsíčním,
Jsou opředeny mnohým tajemstvím…
Tajemstvím temným a smutným,
Že zapomněl na mě ten, co na něj myslím…

Zapomněl, zapomněl, milý můj,
A to mi říkal, jen při mně celý život stůj…
Já budu s tebou navždy,
Kvůli tobě jsem schopen všeho, ba i vraždy…

Ale teď, nebaví už mě svět,
Je ponurý a je pro mě ničím,
Zklamaná láskou
Na ten svět a život už jen křičím…
Autor tmavovlaska93, 09.10.2008
Přečteno 423x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

i já ho znám,ale nekřič nezoufej,přijde lepší,co slib svůj splní a tebe v náručí nosit bude:)

11.10.2008 09:46:00 | mikyša

znám ten pocit

09.10.2008 21:36:00 | Lenullinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí