Hudba,melodie...

Hudba,melodie...

Anotace: Když do Vašeho života vstoupí někdo...kdo už měl dávno!

Hudba,melodie,Tvůj hlas,
přemýšlím,kdy uvidím Tě zas?!
Hudba,melodie,Tvůj dotek,
přemýšlím,už nepociťuji smutek.
Hudba,melodie,polibky Tvé,
přemýšlím,kdy oživne moře mrtvé?!
Hudba,melodie,noty v dáli,
přemýšlím,Tvé oči by se jenom smály.
Hudba,melodie,Tvá kukadla,
přemýšlím,ony Ti mě ukradla.
Hudba,melodie,u Tebe bezpečno,
přemýšlím,s Tebou jen slunečno.
Hudba,melodie,mé city,
přemýšlím,jsme my,já a ty.
Hudba,melodie,Tvé miluji Tě,
přemýšlím,100% chci Tě!
Autor Khiti, 09.10.2008
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pro me je to hodne slabe dilo, jak po strance rymu, ktere jsou dost fadni, tak po strance formy, rymtu, celkove to na me pusobi zmatene

09.10.2008 18:28:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí