Opětovné zklamání

Opětovné zklamání

Anotace: ...

Trpká bolest
Pohltí to, čemu člověk věří
Přikrývky,
V nich hora peří
Na něm létala jsem
Ve výšinách

Než pokořil mě tvrdý pád

Nebudu se ptát,
Zda jsi mě měl rád
Zda dál mne chceš znát

Ta rozumnější část mi říká
Zdrhej pryč, bolet to bude
A ta vášnivější ve mně:
Zkus to, ještě chvíli to půjde..

Cvakám prsty do klávesnice
Jsem amfora i tanečnice
Tuším, co se stane
Když mé srdce – až příliš – plane
A umírám
Sama v sobě zklamaná
Tebou lehce zmámená

Jak dlouho ještě
Potácet se v bolesti
Jak dlouho ještě
Ze štěstí do neštěstí
Jak dlouho ještě
Budu cítit bezpráví a stesk
Jak dlouho ještě
V očích od slz lesk

Kolikrát ještě
Celé srdce dám
Kolikrát ještě
Slzy zbytečně prolévám…?

Jsi pro mě nebezpečný,
Však naděje se nechci vzdát,
Chtěla bych jen pocítit,
Že mě malinko máš rád.
Autor Ammazonic, 13.10.2008
Přečteno 360x
Tipy 6
Poslední tipující: Squat_the_world, Bíša, WhiteSkull, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

z bolesti do štěstí...

13.10.2008 09:02:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí