Cestou do Zlína

Cestou do Zlína

Anotace: žiju sice sám ale v krásné zemi

snad cestou do Zlína
já ztratil tvou lásku
těžko se vzpomíná
na takovou krásku
jen bych chtěl znát
koho si budeš brát
kdo s tebou usíná
ve vlaku do Zlína

i já jsem štěstí měl
odešlo mi dávno pryč
nešlo by kdybych měl
od jeho dveří klíč
kde jenom může být
já chci do zase mít
tak světla zhasínám
a jedu do Zlína

ve Zlíně prý může být
a už má šaty svatební
ta co si jí chci vzít
však nejsem vedle ní
zda najdu jinou nevím
a tak o tom jen sním
jedu zas do Karlína
tou cestou ze Zlína
Autor někdojiný, 14.10.2008
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsou v tom dost jednouduche rymy, jeden dokonce absolutni,ale aspon ti sedi rytmus, to je jedine, co me na basni zaujalo

14.10.2008 16:32:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí