Přízrak

Přízrak

Anotace: Jedna nebo dvě?

Řádně zklamán láskou k slovům,
překvapen snad kvůli zlomům?
Ne!
Doufal jsem, že poznám ve Vás to, co hledal jsem život celičký...
Ba ne, teď se cítím zas tak maličký,
jako předtím...
Možná menší... Trochu těžší, těmi balvany na srdci, které zase požírají červi...
Věřil jsem Vám a věřit chci, ale nemůžu, kvůli bolesti, jež je mi způsobována.........
Chci znát Vás celou, nejen Vaše slova.
Třeba budu to zkoušet zas a znova,
dokud nepříjdu na to, proč to tak bolí....
Ale jednou mě to skolí...
Autor ZaM, 03.09.2005
Přečteno 424x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Třeba jsi jen smůlu měl a tu pravou ještě nenašel...

03.09.2005 19:14:00 | Krtica

s tím ovšem radši zajdi do psychologické poradny

03.09.2005 16:46:00 | Hannah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí