Tápání

Tápání

Anotace: takový vypsání se...:-(

Jako počítačka hvězd
uprostřed kuželových lamp
zděšená z noční oblohy.
Jako dirigent
před orchestrem národním
bez nástrojů
zívají nudou
...

/ Vylité mléko,
podlaha se smetanovou příchutí
-milovat se v bílkovinách-
...to bylo//

Jako průvodce hradem
s vysklenými brýlemi
a příběhy pradávné
přednáší sobě.
(prázdno)
Snad i hasičem
omotaným v alobalu
hasit plameny s příchutí ostré papriky
pod mořskou hladinou.

//Romance pod peřinou,
slova jež halí nahá těla
a příjemně mrazí.
...to bylo//

Jako kosmonaut
na úřadu práce.
Jako rybář,
co nezabije němou tvář
a sám hladem umírá.

//Dvě těla pod sprchou
v mokrém světe
a smích uzavřený v bublinách.
...to dávno není.//

Jako matka,
jenž nemá dítko vlastní krve.
Jako ty,
jako ty teď tápu.

...Možná jsme ten piknik v trávě unáhlili...

...možná...
Autor chroust17, 16.10.2008
Přečteno 306x
Tipy 13
Poslední tipující: Koskenkorva, zenge, ziriant, Churry, RustyHalloes, Lonely.girl, Glooaming
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zírám nad Tvým talentem...

13.06.2009 19:02:00 | ziriant

Tápej dál...moc pěkný..

16.10.2008 12:08:00 | sondulacek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí