Muzika

Muzika

Anotace: o hudbě

Kapačku kytary zavedenou v srdci
poslouchám staré Párply a Kvíny
z časů opuštěných srdcí
zaháním večerní splíny

Kapela Seržanta Pepře
vyťukává pod žebry jasné melodie
Jes i Flojd plaší z hlavy
jedovaté zmije

S Mertou si zasmutním
nad láskou písmenkovou
žetém má milá
buď mojí písničkou opakovanou i novou

Ól jú níd is laf
o to tu jenom běží
z Ouldfíldových zvonů
do uší svátečně sněží
Autor zef, 04.09.2005
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý má tu svou muziku, která ho podrží...

04.09.2005 22:21:00 | Krtica

Zas tady někdo přede mnou ohodnotil Tvé dílo jaksi chabě. Já dávám zaslouženou plnou...

04.09.2005 18:59:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí